Optiek Ten Hoopen anno nu...

Kwaliteit in producten en dienstverlening - professionele oogzorg - en de nieuwste mode op het gebied van kwalitatieve brilmonturen voor een betaalbare prijs zijn onze speerpunten.

Bij Optiek Ten Hoopen bent u in handen van gediplomeerde deskundige vakmensen met jaren lange ervaring. U wordt bij ons op een enthousiaste en persoonlijke manier geholpen.

Naast de periodieke bijscholing van ons team, blijven wij ook perfectioneren in onze apparatuur. Zo hebben wij recent een Funduscamera en een revolutionair brillen aanmeetsysteem aangekocht.

Ieder jaar selecteren wij uit internationale optiek beurzen onze collectie. Factoren die voor ons belangrijk zijn;
- Kwaliteit
- Fashion/ trend
- Diversiteit en exclusiviteit
- Pasvormen
- Prijs

Bij een bezoek aan onze winkel ervaart u een grote diversiteit in onze collectie. Ook al is het vrijwel onmogelijk, wij proberen toch voor ieder individu en stijl diverse modellen in huis te hebben.

Optiek Ten Hoopen staat voor een hoogwaardige kwaliteit, oogzorg en servicegraad.

Breng een bezoek aan onze winkel en ervaar ons streven!

Subonderdelen:
- Historie
- Tegenwoordig
- Apparatuur
- Een bezoek
- Contact


Foto van het netvlies

Vanaf heden kunt u bij Optiek Ten Hoopen terecht voor een uitgebreidde screening van uw netvlies. Middels een nieuwe Funduscamera zijn wij in staat om een foto te maken van uw netvlies. Deze hoge resolutie foto's zullen door onze optometrist worden beoordeeld. Indien er aanwijzingen zijn voor niet pluis situaties, zullen wij u doorverwijzen naar de huisarts of rechtstreeks naar de oogarts. Klik op meer informatie voor het belang van screening van uw netvlies.

meer info...
copyright © Optiek Ten Hoopen. Alle rechten voorbehouden.